Harmsenweg 9
Vriezenveen
info@ttv-vriezenveen.nl

‘Thuis even orde op zaken gesteld’ bron: http://www.ttodrenthe.nl/

 

Op 14 september hadden we in onze eigen touwtrekveste de laatste compentitie avond van de TTO Drenthe ! Een mooie en gezellige avond met goeie touwtrek potten tegen elkaar.

 

Strijden tot het laatste !

 

Het was een spannende avond voor Vriezenveen 1. De strijd tussen de 2e en 3e plek samen met TTV Wittink. De heren hebben nog even laten zien wat ze in hun hadden ! De kampioen van dit jaar hebben ze daarom nog even gepakt in onze eigen veste. Daarmee hebben de heren van Vriezenveen 1 de dagzege binnen gesleept. En zo de 2e plek gepakt op het podium ! Vriezenveen Combi heeft het ook deze avond gezellig gehad aan het touw. Ze zijn geëindigd als 11e van de hele TTO Compentitie.

 

TTV de Kastelein van harte gefeliciteerd met de 1e plek en Ttv Wittink ook proficiat met het behalen van de 3e plek op de TTO Drenthe compentitie !

Alle andere touwtrekverenigingen, ook gefeliciteerd met de behaalde plek ! Ook jullie hebben gestreden tot het eind ! Tot volgend jaar allen.

 

Na de wedstrijd hebben we een gezamelijke BBQ gehad met alle touwtrek teams. Met elkaar hebben we een mooie compentitie afgesloten !

 

Wij gaan verder met trainen om ook volgend jaar weer van de partij te zijn !

Lijkt het u wat om volgend jaar mee te doen? Kom eens langs op een maandagavond van 20:00 tot +/- 22:00. Dan zijn wij aan het trainen !


Op zaterdag 31 augustus waren we te gast bij TTV de kastelein. Het was een natte avond met veel regen. Vriezenveen 1 was iets minder succesvol deze avond en heeft met 8 punten een 6e plaats behaald. Vriezenveen Combi was zoals gewoonlijk goed op dreef en heeft met 7 punten een nette 8e plaats behaald. Ondanks de regen een mooie touwtrekavond gehad in Ruinerwold.


Zaterdag 13 juli hadden we onze 7e compentitie wedstrijd alweer. Deze keer waren we te gast bij Ttv Wittink. Een mooie en goed georganiseerde wedstrijd. Bedankt hiervoor.

Na het NK ging elke touwtrek vereniging er vol tegenaan. Zo ook wij als vereniging. Bij de jeugd heeft het NK moet gegeven om door te gaan na een mooi podium plek daar behaald te hebben. Vriezenveen 1 wil ook net als de jeugd, laten zien wat ze in hun hebben. Maar dat hebben de andere verenigingen ook door.

Deze avond heeft daarom Vriezenveen 1, 18 punten behaald. Vriezenveen Combi 5 punten en Scheerwolde 7.

De tussenstand van de TTO Drenthe compentie is daarmee als volgt: 
Vriezenveen 1 2e
Vriezenveen Combi 12e
Scheerwolde 7e


15 juni waren we te gast bij TTV Schaafsma. Een mooie en goed georganiseerde wedstrijd. Bedankt hiervoor.

We hebben deze avond meegedaan met twee teams en een aantal leden hebben meegetrokken bij het team van Scheerwolde.

Vriezenveen 1 heeft 19 punten gehaald en is geëindigd op een 3e plek. Vriezenveen-Combi heeft helaas 0 punten behaald. Scheerwolde is geëindigd op een 5e plek met 15 punten.

Met een mooie en fanatieke touwtrekavond achter de rug, gaan wij deze week nog trainen voor het NK dat volgende week wordt gehouden bij TTV De Roppers Dalerpeel


25 mei waren we te gast bij TTV De Roppers Dalerpeel. Een goed georganiseerde wedstrijd met vele trekkerfanaten die hier ook te gast waren met oldtimers. Bedankt !

We hebben weer mee gedaan met twee teams en een aantal leden hebben meegetrokken bij het team van Scheerwolde.

Vriezenveen Combi heeft ten opzichte van de vorige wedstrijd een puntje laten liggen. Met een goede balans aan het touw hebben ze toch mooie wedstrijden laten zien en gedaan wat ze konden! Met 2 punten zijn ze als 12e geëindigd. Ons andere team, Vriezenveen 1 heeft deze avond ook goed hun best gedaan. Ondanks een gelijkspel tegen Wapse als laatste trek en ze verloren hebben tegen een zwaar en sterk team van De Kastelijn. Ze zijn geëindigd op een 2e plek met 19 punten. Scheerwolde heeft 9 punten behaald en zijn geëindigd op een 8e plek.

Met deze compentitieavond achter de rug kunnen we weer trainen voor de volgende wedstrijden en het NK Touwtrekken op 22 en 23 juni.


Zaterdag 11 mei hebben we weer een wedstrijdavond gehad. Ditmaals bij Touwtrekkers Wapse. Goed georganiseerde wedstrijd met een gezellig afsluiting binnen. Bedankt hiervoor.

Deze avond hebben wij als vereniging mee gedaan met twee teams en hebben er een aantal leden meegetrokken bij TTV Scheerwolde.

Deze avond heeft vriezenveen 1 zich weer herpakt ! Met een gelijkspel tegen De Kastelijn 1 hebben ze een gedeelde 1e plek behaald met 21 punten. Vriezenveen Combi en Scheerwolde hebben het zelfde aantal punten behaald en zijn met 3 punten geëindigd op een 9e plek.

Vriezenveen Combi doet het netjes tijdens de tto compentitie, ze hebben het gezellig met elkaar en de sfeer is goed binnen het jonge team ! De jeugd heeft de toekomst ! Met meestal de zelfde aantal punten te behalen staan ze nu een 10e plek over de hele compentitie. Vriezenveen 1 heeft zich na vorige week weer terug gepakt en laten zien wat ze kunnen ! Ondanks dat ze een iets lichtere ploeg zijn ten opzichte van de andere ploegen proberen ze ze wel de baas te blijven. Met mooie en zware potten tegen elkaar. Vriezenveen 1 staat 15 punten achter op de nummer 1 van de compentitie.

Met trainen proberen we conditioneel te blijven en de technieken te oefenen van het touwtrekken, deze kunnen we dan toe passen tijdens de wedstrijden.


 

Vrijdag 3 mei waren wij te gast bij TTV Scheerwolde. Bedankt voor het organiseren van de wedstrijd. Het was weer goed voor elkaar !

We hebben met onze vereniging deelgenomen met twee teams. Het mooie aan deze sport is de omgang met andere teams. Zo hebben een aantal leden mee getrokken bij Scheerwolde en heeft een ankerman van onze vereniging meegedaan bij Ttp De Waoghalzen.

Deze wedstrijd ging het iets minder met Vriezenveen 1, zij hebben 12 punten behaald en zijn geëindigd op een 5e plek. Vriezenveen Combi heeft 3 punten behaald en hebben hiermee een 9e plek behaald. Met 4 punten meer is Scheerwolde geëindigd net één plekje boven Vriezenveen Combi, een 8e plek.

Ondanks een iets mindere wedstrijd in Baarlo voor Vriezenveen 1, gaan we weer trainen op maandag- & woensdagavond, om zo sterk voor de dag te komen volgende week zaterdag in Wapse. Dan zijn we te gast bij Touwtrekkers Wapse.


 

Op zaterdag 14 mei hebben we de tweede wedstrijd van de competitie gehad. Ditmaals waren we te gast bij Ttp De Waoghalzen in Oosterhesselen. Ondanks het koude weer toch een zeer goed georganiseerde wedstrijd, bedankt !

We hebben deelgenomen met 2 teams en een aantal leden hebben weer mee gedaan met Scheerwolde.
Vriezenveen 1 heeft 1 puntje meer gepakt dan vorige week, 19 punten en geëindigd op een 2e plek. Vriezenveen Combi heeft het zelfde behaald als vorige week, 10e plek van de avond met 4 punten. Scheerwolde heeft 13 punten behaald en is geëindigd op een 6e plek.

Mooie wedstrijden en goede, sterke teams waar we tegen moesten! Wij gaan op de maandag- en woensdagavond trainen voor de wedstrijd op 3 mei in Baarlo, te gast bij TTV scheerwolde.


 

Zaterdagavond 8 april hebben wij de eerste wedstrijd weer gehad van de TTO Drenthe compentitie. Deze wedstrijd werd georganiseerd door TTV Heidewippers in Elsloo. Een goed verzorgde wedstrijd ! Bedankt daarvoor.

Dit jaar hebben we met TTV Scheerwolde besloten om samen te trekken in de competitie. Samen met een aantal leden van Scheerwolde en Vriezenveen proberen we elke wedstrijd een team op te stellen in Scheerwolde kleding.

Wij hebben als vereniging deelgenomen met 2 teams. Vriezenveen 1 heeft de eerste wedstrijd van het seizoen 18 punten gehaald en zijn hiermee op een 3e plek geëindigd ! Vriezenveen combi heeft 4 punten behaald en zijn geëindigd als 10e. Mooie potten getrokken tegen goeie sterke teams ! 
Aankomende zaterdag zijn we welkom bij De Woaghalzen in Oosterhesselen, we kijken hier naar uit! Vanavond en woensdagavond gaan we weer trainen om zaterdagavond goed voor de dag te komen.

TTV-Vriezenveen wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de volgende sponsoren:

 • AS Paint
 • W. van t Spijker
 • Bentoys
 • Agri Cleaning BV
 • Thomas Trucks
 • Schipper Tweewielers
 • Aannemersbedrijf Webbink
 • Rabobank
 • Stephan Schippers Fotografie
 • Loonbedrijf W.G. Jansen Eupe & Zonen
 • Weitzelpoort
 • BeboParket
 • Schipper Technisch Handelsburo
 • Michiel Rast - Metaalrecycling
 • BrandNewWeb
 • Pluimveebedrijf Dasselaar
 • Tijhuis Tuinen
 • Ixion Events
 • Mega Magazijninrichting
 • Keurslagerij Kenkhuis
 • FH Lohuis
 • BvS Bouw
 • Bouwbedrijf Veldhoff
 • inVia Dienstverlening
 • Matel metaal
 • Dekker Agron Almelo
 • Van Aalderen Banden