Over ons

Wij zijn de touwtrekverenigig uit Vriezenveen. Wij zijn opgericht in 1993, we speelden toen onder de naam TTV Van der Meer's, omdat het onze vertrouwde hoofdsponsor was.
In het jaar 2004 is naam TTV Van der Meer's veranderd in TTV Vriezenveen. Wij zijn al vanaf 1993 gevestigd aan de Harmsenweg 9 te Vriezenveen waar nu een fantastisch sportcomplex ligt met kantine, trainingveld en wedstrijdveld onder de naam Touwtrek Veste.

Wij zijn al jaren actief in de competitie van de FVT en sinds 2010 ook in de competitie van TTO Drenthe. Ook doen wij mee aan de GENSB en de Nederlands Kampioenschappen.

Door deel te nemen in de competities van de FVT en TTO Drenthe vertegenwoordigen wij een groot aantal wedstrijden in Gelderland, Overijssel, Drenthe en Friesland.

Door de sterke stijging van onze leden zowel mannelijk als vrouwelijk zien wij dat touwtrekken helemaal opklimt in de statistieken van vergeten olympische sporten.

• BrandNewWeb