Harmsenweg 9
Vriezenveen
info@ttv-vriezenveen.nl

Het is allemaal begonnen in 1984.

Destijds werd in Vriezenveen de jaarlijkse “Bruggefeesten” georganiseerd waarbij ook het onderdeel touwtrekken niet mocht ontbreken. Een groep jongens van rond de 16 jaar deed mee met het onderdeel touwtrekken onder de naam "Puppies". Het was een sterke ploeg, ze werden dan wel in de kwartfinale uitgeschakeld, maar vanaf dat moment wilden deze fanatieke jongens meer.

Inmiddels was de Plattelandsjongeren Gemeenschap Overijssel opgericht en hier was veel aandacht voor sport. Zo is er destijds ook een touwtrekploeg ontstaan onder de naam “PJGO”. Na drie jaar meegetrokken te hebben werd de ploeg steeds beter en fanatieker.

Omdat PJGO al twee jaar op rij de Bruggefeesten had gewonnen, werd het wel heel aantrekkelijk om nog beter hun best te gaan doen. Want als je drie jaar achter elkaar had gewonnen mocht je de wisselbeker houden. De koppen werden bij elkaar gestoken en om er zeker van te zijn dat de wisselbeker mee naar huis kon, werd er besloten om te gaan trainen voor de Bruggefeesten. Het trainen begon in  het voorjaar op de boerderij van de familie Dasselaar aan de Harmsenweg te Vriezenveen.

De Puppies
De Puppies

1991

In 1991 deed de ploeg mee aan de landelijke sportdag van PJGO in Groningen. Dat de ploeg zeer gemotiveerd was werd hier beloond, want ze wonnen de competitie. Dit was natuurlijk een grandioze opsteker voor de Bruggefeesten. Ook de Bruggefeesten werden dit jaar gewonnen met veel machtsvertoon. De wisselbeker ging mee naar huis en vanaf dat moment had de jonge ploeg de smaak pas echt te pakken. De jongens waren zo ambitieus dat ze besloten mee te doen aan toernooien binnen de FVT (Federatie Vrije Touwtrekkers). Ze werden benaderd door de Vjenneruiters (een paardrijvereniging in Vriezenveen) om ook een toernooi bij hen te organiseren. Nog 2 jaar lang trok de ploeg mee in verschillende toernooien onder de naam PJGO. In die tijd werd ook de landelijke sportdag in Assen gewonnen. Binnen de FVT werd het voor PJGO ook steeds serieuzer en werd er van de ploeg verlangt dat men lid werd van de FVT. Maar daarvoor was er nog wel een probleem.
Een vereniging in een vereniging dat lid wilde worden van de bond kon niet. Ondanks dat iedereen dat heel jammer vond werd er toch besloten te stoppen onder de naam PJGO. Gelukkig waren sponsoren al snel gevonden. Van der Meer’s bestratingen uit Vriezenveen werd de hoofdsponsor en door hen werd dan ook de trainingspakken, tassen, truien etc. aangeleverd.  “TTV van der Meer’s” was een feit. Alles werd anders toen. De trainingslocatie werd groter en er kwam een bouwlift om tegen te trekken. Ook werd er een kantine aangeschaft.

1993

In dit jaar had "TTV van der Meer's" ca 20 leden. Veel van hen waren ook lid geweest van PJGO. De teams in de FVT waren natuurlijk veel zwaarder dan wat men gewent was, maar toch deed het “nieuwe” team goed mee in de competitie. De Bruggefeesten werden nog wel steeds gewonnen, maar nu alleen onder een andere naam. Tot 1999 werden de Bruggefeesten georganiseerd. Door dit evenement, dat jaarlijks toch weer veel bezoekers trok,  werd het touwtrekken in Vriezenveen en omstreken goed gepromoot.

1994

Dit jaar werd er meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap en werd de derde plaats veroverd in de open-NK 6-tallen. In latere jaren is er nog drie keer aan de Europees- en Wereldkampioenschappen touwtrekken in Nederland deelgenomen door TTV van der Meer’s.  Een keer in Slagharen en twee keer in Assen.

Deze kampioenschappen waren natuurlijk grandioze momenten binnen de vereniging. In tegenstelling tot de wedstrijden van de FVT wordt hier in gewichtsklassen getrokken. Van der Meer’s deed hier mee in de 720 kg klasse. Dat betekend dat je met een ploeg van 8 personen in totaal niet zwaarder dan 720 kg mag wegen. Veel trainen en proberen zo goed mogelijk voor de dag te komen was het motto van de ploeg.
Op de dag zelf moest de ploeg zich ’s morgens al vroeg melden voor het wegen van de ploeg. Daarna stond er een uitgebreid ontbijt klaar voor alle ploegen. Je zat dan samen met ca. 1000 personen samen aan het ontbijt. Helaas was de ploeg alle drie de keren in de eerste poule uitgeschakeld, maar de ervaring en de beleving was grandioos!

 

2000

Touwtrekken is geen sport dat je zo binnen nu en een jaar leert. Veel trainen en wedstrijden trekken resulteert in een goed samenwerkend team.
Dat bleek ook in het jaar 2000. Dit jaar werd voor de eerste keer sinds de oprichting van TTV van der Meer’s de FVT competitie gewonnen. In dit jaar werd er naast de wedstrijden in de FVT-competitie ook wedstrijden getrokken in Competitie-Noord. Hier werd TTV van der Meer’s tweede in de algehele competitie.

2004

Dit jaar is de naam van de ploeg weer veranderd. Van der Meer’s bestratingen stopte met het sponseren van de vereniging. Juist omdat het op dat moment juist goed ging met de ploeg en vereniging, werd dit als zeer jammer ervaren door de leden. Koos & Truus van der Meer hebben veel voor de ploeg betekend. Er werd besloten om vanaf toen onder de naam “TTV-Vriezenveen” verder te gaan. Omdat de naam van de hoofdsponsor overal op vermeld stond werd gekozen voor een neutrale naam zodat iedereen kon sponsoren. Er werd al snel weer een nieuwe hoofdsponsor gevonden namelijk  Pluimveebedrijf Dasselaar te Vriezenveen  en door hen werden dan ook de trainingspakken gesponsord. De tassen werden geleverd door Schipper Technisch Buro te Wierden. Dit was weer een goed begin voor de vereniging.

2005

2005 was het jaar van het 12,5 jaar bestaan van het touwtrekken in Vriezenveen. Er werd een grote Barbeque-avond georganiseerd voor leden, oudleden en sponsoren. Deze avond werd de familie van de Meer bedankt voor de vele jaren sponsoren van de vereniging.
In het teken van deze mijlpaal werd er een week later een grandioos feest georganiseerd voor iedereen.
Een ballonvaart voor mensen die veel voor de vereniging deden (doen).

Natuurlijk waren er ook touwtrekwedstrijden voor getrainde en ongetrainde ploegen.
Daarna een prachtig muziekavond waar o.a de havenzangers, de vrijbuiters, newfour en de sunstreams optraden. Kortom een prachtig feest!

 
De Havenzangers
De ballonvaar voor de vrijwilligers
 
Koos en Truus Van Der Meer

2006

Ook in 2006 presteerde TTV Vriezenveen zeer goed en een kampioenschap kwam dan ook dichtbij. Maar….. juist de dag dat het allemaal moest gaan gebeuren had 1 van de leden zijn bruiloft gepland. In goed overleg werd er besloten om er toch met een ploeg heen te gaan. Ondanks de drang naar het bruiloftsfeest werd er goed gepresteerd. Alles werd gewonnen en het FVT kampioenschap was een feit! De beker werd in ontvangst genomen en het feest werd dubbel en dwars gevierd thuis in Vriezenveen op de bruiloft. Machtig wat een gigantisch feest! De vereniging was de laatste jaren enorm gegroeid en de kantine was te klein geworden. Er moest wat anders komen en er werd gekeken naar iets nieuws.
Het zoeken werd beloond met een mooie grote kantine met aparte kleedruimte, doucheruimte en wc’s. Een gigantische vooruitgang voor de vereniging. De vereniging groeide zo enorm dat de kantine veel te klein werd. Het feest van het 12,5 jarig bestaan was zo’n succes dat ook dit jaar weer een toernooi werd georganiseerd met na afloop een groot feest. Het feest was gepland op 16 juni, de dag van het WK-voetbal dat Nederland tegen Ivoorkust moest voetballen. Dus er werd met veel publiek eerst voetbal gekeken, daarna werd er een super mooi toernooi getrokken en er werd afgesloten met grandioos muziekspektakel met o.a. een bezoek van Henk Wijngaard. Dit jaar werd er ook meegedaan aan het WK-touwtrekken in Assen. Het was een prachtig toernooi en er werd weer een hoop ervaring opgedaan. Echter was het voor TTV Vriezenveen na de 1e poule helaas afgelopen.

2008

In 2008 is er veel promotie voor “het touwtrekken” gedaan binnen en buiten de gemeente Twenterand. In Vriezenveen wordt jaarlijks de “Boerenmarkt” georganiseerd en trekt ieder jaar weer een groot en breed publiek. Kortom de ideale gelegenheid om er als vereniging, touwtrekken als sport te promoten.

Er werd een stand neergezet met veel informatie over de vereniging zelf, maar voornamelijk over het hoe & wat van de sport zelf. Om de mensen een beetje gevoel te geven bij de sport, kon men de strijd aan gaan tegen een trekker. De bedoeling was deze in een zo snel mogelijke tijd over de finish te trekken.

Ook kwam er dit jaar een vraag van een basisschool of het de vereniging iets leek om de jonge generatie eens wat meer te vertellen over de sport.
Er werd besloten met een paar leden er naar toe te gaan om het een en ander uit de doeken te doen over touwtrekken. Er werd een kleine training gegeven, waarna er natuurlijk een wedstrijdje getrokken werd tussen de leerlingen en leraren.
Uiteraard wonnen de enthousiaste leerlingen!

De Boerenmarkt
 
De Boerenmarkt

2009

Dit jaar weer een prachtig thuistoernooi gehad met als afsluiter een feestavond. De opkomst was super groots +/-350 mensen.
De avond daarna hebben we voor alle leden en vrijwilligers een
gezellige avond georganiseerd met " Vark'n an 't Spit "

 
 

2010

Tijdens de jaarvergadering in april van dit jaar is besloten naast de FVT competitie ook mee trekken in de Drentse competitie. Dit omdat alleen de FVT toernooien niet meer voldoende zijn voor onze groeiende vereniging.  Al moet het team nu veel verder reizen,  ze hebben alles over voor de sport. Ondanks dat juist TTV Vriezenveen de Drentse competitie als een grote uitdaging zag, werd het team door de meeste (!) Drentse teams met argusogen aangekeken. De manier van touwtrekken van TTV-Vriezenveen werd zwaar onder de loep genomen en leverde veel commentaar op. Op een van toernooien werd een climax bereikt en haakte het team van TTV-Vriezenveen vroegtijdig af! Na veel overleg met het bestuur van TTO-Drenthe is toch besloten de competitie af te maken onder het motto: “De sport moet de winnaar zijn en niet de afgunst!”. Wel werden er goede afspraken gemaakt over o.a. de ankermansgreep. De veiligheid van de ankermannen moet voorop staan, want ze zijn
bepalend voor de ploeg. Ondanks de verliespunten van een “weggegeven” toernooi  wist TTV-Vriezenveen zich de laatste wedstrijden nog omhoog te werken naar een 3e plaats in het eindklassement. Het laatste en beslissende toernooi werd dit jaar georganiseerd door TTV de Roppers te Dalerpeel.  Na afloop tijdens de jaarlijkse barbecue werd er, onder het genot van een goed stuk vlees en een drankje, teruggekeken op het afgelopen jaar en werd e.a. bijgepraat. Het belangrijkste tijdens de afsluiting van de competitie was dat  zowel de Twentenaren als ook de Drentse teams naar uitkijken om er in 2011 een goede, leuke maar bovenal sportieve competitie van te maken. Kortom “De Twent en de Drent gaan weer gemoedelijk door één deur”

2011


In 2011 behaalden we 10x 1e, 3x 2e, 1x 4e en 3x 5e.
Ook dit jaar hebben we in 2 competities meegedaan, FVT en TTO Drenthe. Bij de FVT waren er ploegen uit Overijssel en Gelderland. In de competitie TTO Drenthe kwamen er ploegen uit Overijssel, Drenthe en Friesland.

FVT competitie werd met overmacht gewonnen en op het laatste toernooi van Peco in Teuge kwam er een ploeg aan touw met allemaal nieuwe leden van TTV-Vriezenveen. Ondanks dat ze nog niet veel ervaring hadden behaalden ze toch de 5e plaats. Kortom, goed gedaan. Ook haalden we hier het kampioenschap binnen en dat hebben we uiteraard zeer groots gevierd.

In de competitie TTO Drenthe was de spanning te snijden. In het begin liep het niet goed, maar halverwege het seizoen bij Wapse kwam de 1e overwinning van TTV Vriezenveen. Bij de toernooien in Wittelte, Huisterheide en Dalerpeel werden de competities door TTV Vriezenveen gewonnen. De stand voor het laatste toernooi was gedeelde 1ste plaats met Wittink, dus moesten we de laatste wedstrijd alles op alles zetten om tijdens dit toernooi Kampioen te worden. De strijd werd gestreden in IJhorst bij Wittink. Vriezenveen had veel supporters mee die hen op alle manieren aanmoedigde. Het toernooi begon goed. D.e mannen waren goed voorbereid en de finale werd Vriezenveen tegen Wittink, maar op deze avond waren wij zeer sterk en de eindoverwinning was een feit.

Wat is er dan nog mooier dan 2 x kampioen te worden in 1 jaar. Een topjaar.

Ook dit jaar werd er uiteraard een toernooi georganiseerd in Vriezenveen en dit werd wederom goed bezocht. 10 Ongetrainde ploegen en 14 getrainde ploegen waren een feit en het was het grootste toernooi dat wij hielden. Gelukkig Touwtrekken leeft hier. De muziekale omlijsting was perfect en werd verzorgd door Xion. De catering met ons terugkerend "Vark'n an't Spit" werd uiteraard verzorgd door onze eigen Berend Hoff. Dit alles maakte alles compleet voor een gezellig "ouderwets" feest. Op deze avond is veel reclame gemaakt voor de sport. De sponsoren van deze avond maakten bekend dat ze het jaar erop weer sponsor wilden zijn.

Einde van dit jaar werd ook weer een teamfeest georganiseerd door onze eigen feestcommissie. Gelukkig kwam de hele vereniging en gingen we met z'n allen op de Solex door Twente. Wat een prachtig moment was dit. Het feest werd s' avonds afgesloten met een perfecte BBQ.

2012


Naar een geslaagd 2011 kwam het jaar 2012. We begonnen dit jaar met een nieuwjaarsborrel in de kantine en vele waren aanwezig.
We hadden weer zin in een goed jaar Touwtrekken. Wederom deden we dit jaar in 2 competities mee. (de FVT en TTO Drenthe)
TTO bestond dit keer uit 10 toernooien, waarvan wij er 5 van hebben gewonnen, maar helaas was dit niet genoeg voor de eindoverwinning.
Wil je in de top staan dan moet je het hele jaar goed in vorm zijn, zo sterk is hier de concurentie.
Het laaste toernooi werd dit jaar bij ons gehouden hier pakte we onze toernooiwinst, maar de eindoverwinning werden we 2de en was de winst voor Wittink. Na afloop werd ons jaarlijkse BBQ gehouden en het was weer een en al gezelligheid. Wij als Twentenaren kunnen feesten, maar vergeet de Drenthen ook niet.
Wij hebben het geluk dat we in Drenthe op prachtige plekken komen en waar het zeer gemoedelijk is. De sfeer is tijdens het trekken zeer fanatiek iedereen wil van elkaar winnen, maar na afloop is het gezellig nazitten op een brink in een Drents dorp.

De FVT competitie was de overwinning wel voor ons, maar ook hier is de concurentie sterk. De ploeg Peco uit Teuge won de 2de plek, maar dit team komt steeds dichterbij.

Dit jaar was onze feestavond in het thema "maffia". Hierbij zie je ,dat het ons als team het goed doet, om zulke avonden te hebben. Je kunt zien dat de band onderling anders is dan aan touw, kortom het maakt de band sterker.

Dit jaar is er een kerstkaart verstuurd door de leden van TTV Vriezenveen naar alle sponsoren om hen te bedanken.
Zonder onze sponsoren en hun steun waren er vele dingen niet mogelijk om te doen. Nogmaals onze dank hiervoor.
Ook is dit het jaar dat onze vereniging in vele opzichten is gegroeid. Sommige leden zijn vader geworden en ons ledenaantal is gegroeid met 10 nieuwe leden.
Weer een jaar waar wij als team trots op kunnen zijn.
 

2013

Er was wisseling van de wacht de voorzitter nam afscheid en de nieuwe nog maar 1 jaar lid werd de nieuwe voorzitter.
Er werd ook besloten om mee te doen aan de EK in Assen gevolg hiervan twee keer in de week trainen.
De TTO-competitie met 10 toernooien ging van start in Scheerwolde en eindigde in De Wijk bij Wittink
Op het eerste toernooi werd een minuut stilte gehouden
Door het plotseling overlijden van een touwtrekker van Schaafsma het was zeer indrukwekkend
Dit seizoen deden we met twee ploegen mee.
Ploeg 1 een zestal en twee wissels eigenlijk de selectie die ook aan het EK mee gaat doen
Ploeg twee combi ploeg vier heren en  drie jeugd t/m 18 jaar omdat ook de jeugd zo ook de kans krijgt om touwtrekken te leren
22-6 toernooi Hijken eerste keer de nieuwe tent mee nu iedereen in de tent
31-8 Eigen toernooi op het nieuwe veld en accommodatie.
Het veld lag er prachtig bij en hield zich ook goed er was geen kantverschil.
De verlichting was top en het reclamebord voor de sponsors werkte perfect
Ploeg 1 en 2 werden 1 en 2 dus een perfecte touwtrekavond.
Het laatste toernooi bij Wittink ook 1 en 2 plaats
De eindoverwinning van de TTO was ook voor ons ploeg 2 werd vierde in de eindranking
De FVT competitie met 6 toernooien met als hoogtepunt ons eigen toernooi met 26 ploegen aan de start
Ploeg 1 won de getrainde klasse
Schipper techniek uit wierden werd eerste in de ongetrainde klasse
20-9
EK Assen we worden vijfde in de poule conditioneel waren wij wel goed maar de spanning van het toernooi en druk werden sommigen teveel daar is op dat punt nog werk te doen.
Doelstelling niet bereikt maar wel aan teambuilding gedaan super ervaringen opgedaan

Dit jaar nog twee clinics gegeven aan basisschoolklassen totaal aan 84 kinderen super enthousiast van de deelnemers en ook de leden die meegedaan hebben vonden het super om het te doen
Feestavond gehad met Hollandse spelen en de barbecue.
Gewichttouwtrekken in Beltrum in een café een nieuwe vorm van touwtrekken.
We hebben ook op de boerenmarkt gestaan demonstratie touwtrekken gegeven en het publiek laten meedoen tegen de EK selectie later nog getrokken tegen oldtimer trekkers wat veel hilarische momenten gaf.
De kantine is geheel vernieuwd nieuwe verf vloer meubilair geluid en verlichting.
Buiten nieuwe bestrating, verlichting en nu een wedstrijd en trainingsveld aangelegd.
Ook een sponsorcommissie opgericht want zonder sponsors kan deze vereniging niet bestaan.

Het jaar 2013 was een topjaar 2 eerste plaatsen bij de FVT en TTO grandioos sportcomplex met veel zelfarbeid gerealiseerd.
Ledenwinst wat wil je nog meer dat beleven we weer in 2014

bouw touwtrek veste
 
Clinic
clinic CBS Shalom

2014

We begonnen met een jaarvergadering afspraak gemaakt om de twee titels te laten prolongeren.
12 april eerste toernooi in Wittelte met overmacht gewonnen.
Tijdens de TTO competitie ging het steeds minder lopen.
De kastelein nam halverwege het seizoen de koppositie over van ons.
Op de laatste wedstrijd van de competitie bij ons in de veste had kastelein 3 punten voorsprong op ons
Ze konden op deze avond helaas niet met de spanning omgaan.
Wij pakten deze avond 5 punten terug dus wederom kampioen en wel in onze eigen VESTE.
De FVT titel was wederom weer voor ons.
De doelstellingen waren behaald voor dit seizoen.
Dit jaar ook foto’s gemaakt met de hoofdsponsors want zonder sponsors geen club en topsport.
We wilden dit jaar ook af van het imago dat touwtrekken geen goede sport is daarom contact gezocht met de fysio Twenterand om gezamenlijk een clinic te doen.
Na afloop van de clinic is de conclusie dat touwtrekken een zware eerlijke sport is die goed is voor lichaam en geest als je die goed gebruikt.
Voor het eerst meegedaan aan GENSB is een internationaal jeugdtoernooi dit jaar in Engeland.
TTV ging met drie trekkende leden t/m 18 jaar erheen samen met de voorzitter en iemand van Fysio Twenterand.
De jeugd was bij terugkomst super enthousiast dat direct is besloten om de jaren daarop ook mee te doen.
We hebben ook een reclame zuil gemaakt aan de weg om de club en de hoofdsponsors meer in het daglicht te zetten.
In september hebben wij een groots toernooi gehouden in de veste met 27 ploegen aan touw.
Ieder jaar wordt dit toernooi groter qua deelname en publiek.
In november een feestavond gehouden men ging met paard en wagen naar Wierden voor cowboy spellen daarna in de wagen weer terug om gezellig met elkaar te genieten van een stamppot buffet.
Doelstelling behaald meegedaan aan een internationaal toernooi.
11 leden er bij
Het jaar 2014 was weer een mooi touwtrekseizoen .
De TTV zit in de lift en weet nog niet naar welke hoogte we gaan dat zien we in het jaar 2015 wel weer

2015

Het jaar begonnen met een nieuwjaarsreceptie in nieuwe stijl.
Een gehaktballen buffet in de Trotse Haan met de leden en sponsoren.
Op de jaarvergadering werd het bestuur uitgebreid van 3 naar 5 personen nu afdeling jeugd en sponsorcommissie.
We gaan weer voor de twee titels als we de TTO titel winnen dan is de wisselbeker definitief voor ons.
Schoenactie iedereen gaat van schoenen wisselen ongeveer 35 paar worden gemaakt door de jan pas groep.
11 april actie zwerfvuil onder leidiing van de ROVA gaat de TTV het buitengebied van Vriezenveen zwerfvuil vrij maken.
Ongeveer 30 personen doen er mee de actie was zeer geslaagd.
Touwtrekken over het kanaal is terug na jaren afwezig te zijn.
Plonz is weer begonnen met touwtrekken de deelname was niet groots maar het begin is er.
Dit jaar GENSB in Nederland en wel in Raalte dus lekker dichtbij.
Wij zijn met een complete ploeg aanwezig dus met 8 jeugd aan touw en ook nog nog 2 jeugd die bij een andere ploeg meedoen.
We worden 5e in de poule net tekort voor de kruisfinales.
Het was een mooie belevenis voor de jeugd.
Driebonden toernooi bij ons in de VESTE.
Er zijn driebonden in nederland die touwtrekken organiseren deze drie zijn bij elkaar gekomen om meer samen te werken.
Wij TTV waren bevoorrecht om dit toernooi te organiseren.
21 ploegen uit heel NL waren gekomen om deeltenemen.
De verrassing was wel dat wij het sterk bezette toernooi als eindwinnaar afsloten.
Het was een mooie avond met een grandioze barbecue.
Iedereen was zeer enthousiast dus er komt een vervolg volgend jaar weer bij ons in de VESTE.
De vereniging is weer gegroeid met 6 leden nu 40 leden lid van de club.
Dit leidde tot een te kleine kleedkamer.
De TTV heeft daarom 2 units gekocht en omgebouwd tot kleedkamer nu weer voldoende ruimte om te groeien.
De feestavond was in weerselo met een volle bus erheen met als thema Ik hou van Twente.
De avond werd afgesloten met een warm en koud buffet.
De titel van de TTO werd dit jaar met groot machtsvertoon gewonnen.
Op het laatste toernooi had ploeg 1 maar 1 punt nodig van de 24 om kampioen te worden.
Ploeg twee moest 10 punten pakken om de derde plaats veilig testellen dit werd ook gehaald dus 1 en 3 in de eindklassering een topseizoen.
Wij hebben ook meegedaan op matten in een sporthal.
Deze manier van touwtrekken ligt ons niet dus geen vervolg hierop.
Dit jaar ook twee nieuwe hoofdsponsors er bij  Weitzelpoort en BEBO nu samen met BVS Bouw de drie hoofdsponsors.
Jaar 2015 was weer een goed jaar twee keer kampioen.
Driebonden toernooi gewonnen.
TTV Vriezenveen wordt steeds bekender en groter op naar 2016.

De kampioenen 3 bondentoernooi
De kampioenen 3 bondentoernooi
 
vlnr Eibergen, Vriezenveen en Vios Bison

TTV-Vriezenveen wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de volgende sponsoren:

 • Schipper Tweewielers
 • Thomas Trucks
 • Mega Magazijninrichting
 • Weitzelpoort
 • Bentoys
 • Matel metaal
 • Schipper Technisch Handelsburo
 • Pluimveebedrijf Dasselaar
 • Loonbedrijf W.G. Jansen Eupe & Zonen
 • FH Lohuis
 • Michiel Rast - Metaalrecycling
 • Stephan Schippers Fotografie
 • Ixion Events
 • Dekker Agron Almelo
 • BvS Bouw
 • AS Paint
 • Van Aalderen Banden
 • Tijhuis Tuinen
 • BeboParket
 • BrandNewWeb
 • Bouwbedrijf Veldhoff
 • inVia Dienstverlening
 • Rabobank
 • W. van t Spijker
 • Aannemersbedrijf Webbink
 • Keurslagerij Kenkhuis
 • Agri Cleaning BV